Lauwer ech wel!

Spoken Art Community ging een samenwerking aan met ondernemers uit Lauwerecht en het Ondernemersfonds Utrecht om de wijk Lauwerecht op de kaart te zetten. 

De wensen vanuit ondernemers en buurtbewoners waren eensgezind. En na vele maanden, projecten én samenwerkingen met makers, kunstenaars, ontwerpers, buurtbewoners en ondernemers schittert Lauwerecht – een wijk vol bijzondere verhalen –  nu met meer kunst, groen en licht.

We nodigen iedereen uit om de transitie van Lauwerecht te komen vieren! Ben je er bij? 

Parkdiner

Voorafgaand aan de route kun je deelnemen aan een belevingsdiner in het park voor restaurant Hygge. Naast een uitgebreid 3-gangen diner, is er ook meer te beleven, te bekijken en om over te praten met je buren aan tafel.

Parkdiner 26 september om 18.00 uur tot 19.30 uur. Inloop en lekker drankje vanaf 17.30 uur.

Lauwer Ech Wel Safari

Samen met een gids ga je op safari door de wijk. Langs alle projecten die met licht, groen en kunst te maken hebben. Onderweg gebeurt er van alles… Er zijn diverse performances, verborgen parels en gidsen die allen heel graag hun liefde voor de wijk, kunst of de publieke ruimte met jullie delen.

Lauwer Ech Wel Safari, 26 september om 19.30 uur tot 21.30 uur, inloop 19.15 uur.

Afsluitend hebben we een borrel bij Café du Nord met Silent Disco vanaf 21.30 uur.

Tickets

Bestel hier direct je tickets! De tickets voor de Safari zijn gratis, wel graag reserveren! Het Parkdiner kost 25 euro inclusief een uitgebreid 3- gangen diner, een welkomstcocktail en een drankje naar keuze (wijn, bier of fris). Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar voor het Parkdiner en de Lauwerechwel.

Kom mee op safari door Lauwerecht, de 26ste! Ontdek nieuwe en bijzondere plekken in je eigen buurt, stad of bij je werkplek.